Подмяна на развален, счупен екран (дисплей).

Подмяна и поправка на дисплеи на лаптопи и смартфони

  • Пукнат екран;

  • Проблем с подсветка;

  • Изгорели пиксели;

  • Трептене на екрана;

  • Няма картина на екрана

  • Линии на екрана;

  • Повреда от удар;

  • Повреда от излята течност;

  • Тъмен екран;

  • Губи се част от картината;

Характеристики и разлики на:

Ел Си Ди и ЛЕД дисплей

Ел Си Ди

Дисплей е плосък панел състоящ се от два листа поляризиращи материали с течни кристали и разтвор между тях.

ЛЕД

дисплей е плосък панел, който използва масив от светодиоди излъчващи светлина както пиксела за видео дисплейте.

ляво
дясно
ляво
дясно

Видове дисплеи

Обикновенни дисплеи

Обикновенните дисплей на телефона - са по-евтини, но предлагащи същата функционалност като оригинала, включително чувствителност при докосване и резолюция на екрана (острота). Може да забележите известна разлика в максималната яркост (малко по-тъмен екран) и наситеността на цветовете на възпроизведената картина (цветовете могат да бъдат по-малко живи или различно калибрирани). Също така качеството на предното стъкло може да бъде различно.

Оригинални дисплеи

Висококачествени резервни части, изработени от оригинални материали. Трябва да очаквате качество същото като преди повредата. Яркостта, предното стъкло, разделителната способност и цветовете ще бъдат същите като при новия телефон. Моля, обърнете внимание, че за iPhones OEM означава оригинални материали, но може ли стъклото и екранът да бъдат сглобени от трети производители. Това може да доведе до минимални разлики в калибрирането на цветовете при някои модели iPhone.

Често задавани въпроси:

Използваме най-висококачествени резервни части, за да оправим вашия смартфон. Всички части се тестват преди да бъдат монтиране. Замените на екрана са със същата спецификация като на вашия оригинален телефон, очаквайте перфектен ремонт.

Ние предлагаме 6 месеца гаранция за всички хардуерни ремонти. Гаранцията обхваща части и труд. Ремонтът на софтуер може да бъде гарантиран, но зависи от проблема. Ще бъдете информирани, след като диагностицираме проблема с вашия телефон.

Има малко фактори, определящи времето на ремонта. За услуги, които имаме налични части, ние го връщаме в рамките на работния ден или за следващия ден. За повредени от вода телефони, диагностични услуги или проблеми със софтуера, ремонтът може да отнеме няколко дни. Ако трябва да вземем части за ремонта, това може да отнеме и още няколко дни. Винаги се свържете с нас първо, за да избегнете разочарованието.

За да поставим правилна диагноза, може да ни трябват 1-24 часа, а понякога и по-дълго, ако трябва да вземем резервни части. Въпреки че можем да разглобим вашето устройство веднага и да предоставим кратък преглед, най-вероятно ще ни трябва повече време.

След като получим телефона за ремонта, ще проверим проблема, като стартирам с диагностични тестове. Ако установим, че телефонът не може да бъде поправен поради повредата, която е твърде сложна, ще ви информираме. Ако не успеем да поправим вашето устройство ще върнем устройството ви безплатно.

Никога не изтриваме вашите данни. Вашите файлове остават непокътнати за целия процес на ремонта.

нагоре